Header
---

Presentatie UiTPAS Westhoek

Een spaar- en voordelenprogramma voor de vrije tijd in de Westhoek.

 

U wordt van harte uitgenodigd op het persmoment voor de lancering van de UiTPAS Westhoek.

In de Westhoek is het onmogelijk om je te vervelen. Je kunt er met de hele familie terecht voor concerten, theater, sportbeleving, films, musea, speelpleinwerking en nog veel meer.
Met UiTPAS Westhoek zal je nog meer van dat aanbod genieten. Telkens je aan een UiTPAS activiteit deelneemt, kan je punten sparen en inruilen voor extra voordelen zoals een korting, een geschenk, een exclusieve beleving, enz. De nieuwe website www.uitindewesthoek.be wordt dé plek voor vrije tijd in de regio. Met een agenda en heel wat UiTtips ontdek je er het aanbod in de Westhoek. Je vindt er ook alle informatie over het gebruik van de UiTPAS.

Vanaf juni kunnen inwoners uit Diksmuide, Ieper, Poperinge en Zonnebeke genieten van dit systeem. Een UiTPAS-kaart is persoonlijk. Ieder gezinslid (vanaf 3 jaar) heeft een eigen UiTPAS. Je betaalt eenmalig 5 euro als volwassene, kinderen en jongeren onder 18 jaar betalen slechts 2 euro. 
Voor mensen met een beperkt inkomen is de UiTPAS gratis. Zij genieten van een korting als ze deelnemen aan een UiTPAS-activiteit in de Westhoek.
De UiTPAS zal op verschillende locaties in de deelnemende gemeenten verkrijgbaar zijn. Als je een UiTPAS aankoopt, zorgen we meteen voor enkele interessante welkomstvoordelen.

De uitrol van de UiTPAS Westhoek wordt ondersteund door Westhoekoverleg, Achthoek, CO7 en Cultuurnet Vlaanderen.

Programma
18u30
Introductie en proces UiTPAS Westhoek – dhr. Ben Desmyter (voorzitter Forum Jeugd Westhoek en schepen jeugd en gelijke kansen en emancipatiebeleid Poperinge)
18u45
UiTPAS in Vlaanderen – dhr. Wim D’haeyer (medewerker Cultuurnet)
19u00
UiTPAS in de Westhoek (hoe werkt het systeem, demonstratie, voordelenpakket, spaarpunten …) – dhr. Marc De Keyrel (schepen jeugd en gezin, sport en onderwijs Diksmuide)
19u15
Gebruikers UiTPAS Westhoek aan het woord
19u30
Netwerkreceptie

Locatie
Sporthal Diksmuide – Pluimstraat 18 – 8600 Diksmuide

Inschrijven voor 26 mei 2017 via deze link.

Contact
Ben Desmyter, voorzitter Forum Jeugd Westhoek
0498 10 24 96 of ben.desmyter@poperinge.be.

---